Cégünkről

Magyar cégként helyi munkaerővel gyártunk árnyékolástechnikai és homlokzati szerkezeteket. Tervező mérnökeink szakértelmének és a helyi gyártásnak köszönhetően gyorsan és költséghatékonyan tudunk reagálni a piac speciális igényeire.

Szenvedély és szakértelem

Az árnyékolástechnikai problémák megoldása! Amikor máshol már nem kap választ, mi megtervezzük, legyártjuk, felszereljük, és hosszú távon gondoskodunk a zavartalan működésről.

Folyamatos kooperáció

Kiemelten fontos számunkra, hogy az első kapcsolatfelvételtől kezdve végig kísérjük ügyfeleinket a kivitelezés lezárásáig, majd hosszú távon gondoskodjunk az elégedettségéről.

Hogyan dolgozunk?

Ötlet-konzultáció

Amikor felmerül egy árnyékolástechnikai kérdés, konzultációt kezdeményezünk, ahol tisztázzuk, melyik alternatíva lehet a legkedvezőbb az ügyfél számára.

Tervezés-gyártás

A felmerült igény alapján megtervezzük, személyre szabjuk a szerkezeteket, és rövid határidővel legyártjuk azokat.

Kivitelezés

Kivitelező csapatunk rutinos szakemberei felszerelik a szerkezeteket, és hosszú távon is gondoskodnak azok karbantartásáról, szükség esetén szervizeléséről.

Kérje árajánlatunkat!

Árainkat mindig az adott projektre szabottan adjuk meg, tervei alapján előre kalkulálhatóvá tesszük költségeit. Viszonteladóink jelentős kedvezményeket vehetnek igénybe forgalomtól függően.